Sezer-Mehmet Aldan Anaokulu

Vizyon: Sezer Mehmet Aldan Anaokulu eğitimcileri olarak öğrencilerimizi yetiştirirken, küreselleşmenin ön görüldüğü, bilgi akım ve üretiminin yoğunlaştığı, ileri teknoloji uygulamalarının giderek yaygınlaştığı günümüzde topluma bağımlı, ezberci, pasif öğrenen bireyler yerine demokratik,çağdaş,sosyal hukuk devletine saygılı, bağımsız, yaratıcı aktif öğrenen, engellerle mücadele edebilen, duyarlı,akılcılık ve bilime önem veren, kendisi ve dünya ile barışık, dürüst, ahlaklı,manevi değerlere sahip çıkan bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim-öğretim alanının ilk basamağı olan okul öncesi eğitimin en güçlü temsilcileri öğrencilerimizi okul kavramıyla ilk tanıştıkları bu dönemde ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirerek, hayata kazandırmak,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,vatan millet sevgisi kazandırılmış öğrenciler yetiştirmek en önemli amacımızdır.

Başarılar: Okulum Temiz Belgesi Sahibi, Tübitak-4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları "Gezici Bilim" Projesi Bilim Şenliği Proje Yarışması1.si

Saatler: OKULUMUZ SAAT 08.00 DE AÇILMAKTA 18.00 DE KAPANMAKTADIR.
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: OKULUMUZA AİT SERVİS BULUNMAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler: BOCCE, BADMİNTON, DART, GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI, BASKETBOL, MASA TENİSİ, İP ATLAMA VS.
Bilimsel Etkinlikler: KODLAMA, STEM, ORGANİK SABUN YAPIMI, SINIF İÇİ DENEY ETKİNLİKLERİ...
Proje Çalışmaları: OKULUM TEMİZ, BESLENME DOSTU PROJESİ, BEYAZ BAYRAK PROJESİ.
Diğer Hususlar: Okulumuz resmi twitter hesabı Sezer Mehmet Aldan Anaokulu @AldanSezer

WEB - https://smaldananaokulu.meb.k12.tr

Adres - IŞIKKENT MAH. 5707 SK. ANAOKULU SİTESİ NO 1 MERKEZ / ISPARTA

Kütüphane Kitap Sayısı :255
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA 1 TAM GÜN 3 YAŞ,1 TAM GÜN 4 YAŞ, 1 TAM GÜN 5 YAŞ, 2 YARIM GÜN 5 YAŞ ve 1 YARIM 4 YAŞ GRUPLARIMIZ BULUNMAKTADIR

Adres - IŞIKKENT MAH. 5707 SK. ANAOKULU SİTESİ NO 1 MERKEZ / ISPARTA

Ulaşım MERKEZDEN ÇELİK, GÖLYAŞ, EDA, OTOBÜSLERİYLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.