TARİHÇE

05.07.2013 2491

Sezer-Mehmet Aldan Anaokulu Isparta Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sezer-Mehmet Aldan Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sezer-Mehmet Aldan Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sezer-Mehmet Aldan Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum:

Milli Eğitim Bakanlığı

Bulunduğu Yer:

ISPARTA / MERKEZ

Adı:

SEZER-MEHMET ALDAN ANAOKULU

Adresi:

IŞIKKENT MAHALLESİ MERKEZ İLÇE-ISPARTA

Telefon Numarası:

Faks Numarası:

E-mail Adresi:

Web Adresi:

-

Okulda 1 Müdür Odası,1 müdür yardımcısı odası, , 1 rehberlik ve psikolojik danışma  servisi, 1 oyun terapisi odası, 5 derslik, 1 mutfak, 1 çok amaçlı salon,1 yemekhane, 1 sığınak ile lavabo ve tuvaletler bulunmaktadır. Okul 2023–2024 eğitim-öğretim yılında personel olarak 1 Müdür, 1 müdür yardımcısı, 1 rehber öğretmen/psikolojik danışman 7 Okul Öncesi Eğitimi öğretmeni, 1 aşçı, 3  Yardımcı Hizmetler personeli ve okul öncesi eğitimde 153 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmiştir.